Søndagsmarked

Fra første søndag i maj til og med første søndag i september kører
Søndagsmarkedet på parkeringsarealet ved Greve Midtby Center, som det har
gjort i flere år, nu med den forskel at Lions Tune er blevet partner på lige fod med
Lions Greve og Lions Karlslunde, som startede aktiviteten for år tilbage.

Markedet foregår på den måde, at man ankommer så tilpas tidligt, at man har en chance for at få den plads, man gerne vil have, det er først til mølle princippet, der gælder her, man har selv alt med, både bord og stol plus hvad man har tænkt sig at udbyde til salg.

I løbet af formiddagen kommer vagthavende Lions rundt og indkasserer det beløb, der svarer til den enkelte stadeplads' størrelse.

Det forventes, at hver enkelt kræmmer selv rydder op efter sig.

Det er en rigtig god aktivitet, som kræver et minimum af fysisk aktivitet fra vor side, bortset fra at man skal meget tidligt op de søndage, hvor man har en vagt, men med tre klubber til at tage vagterne, er det begrænset hvor mange søndage, der skal sættes af til det.