Hedeboløbet

Hedeboløbet er et motions cykleløb som vi har kørt i forbindelse med den årlige Tunefest gennem det er et ret velbesøgt motionsløb, som vi er ret stolte af stadig kan samle rigtig mange motionister, løbet køres den søndag der  afslutter Tunefesten, og vi kan prale med, at der i år (2015) deltog over 600 motionister.

Der er indført elektronisk tidtagning, som er en stor succes, og til rytternes tilfredshed, da de således får en nøjagtig tid, uafhængig af stempelure og den slags, systemet er efterfølgende blevet udviddet og forbedret.

Løbet er delt op i tre distancer på henholdsvis 20, 55 og 95 kilometer, hvor 20 km. ruten er en ren fis og ballade tur med sjove konstruktioner, gamle skærveknusere og hyggecyklister, 55'eren er for de let seriøse motionister, og 95 km ruten benyttes mange gange til træning til større arrangementer, det er en meget festlig aktivitet, der sluttes endelig af på festpladsen, med lidt drikkelse og god musik hele den udslagne eftermiddag.

Og så må vi ikke glemme, at der er fine depoter undervejs, så man kan få både fast og flydende af den sunde slags, på 20 kilometeren har mange medbragt proviant til en rigtig lang dag, men de fleste når da hjem nogenlunde til tiden.

Efter løbet kan man vederkvæge sig på festpladsen med pølser, is, øl og vand.