Lions Tune

VelkommenHvem er viNæste store aktivitetInternational RelationsYouth ExchangeLokal Støttehvad støtter vi ellersIndkomst AktiviteterSociale Aktiviteter
  Juleafslutning   Sommerfest   Ladies Night   madseancen
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Nye medlemmer
Vi har haft den glæde at der er 4 nye emner der har meldt deres interesse for at blive medlem i Lions Tune det er tre damer og en herre. de er: Lise Persson, Ruth Hess Jensen, Karin Kynde og Mogens Therkelsen

Klik her for besøge Nextwave

SOCIALE AKTIVITETER

At LC Tune er en meget socialt indstillet klub, ved alle vi, der er medlem i klubben.

Det er nok også gået op for de gæster, vi har haft i årenes løb.

Klubben har 2 møder om måneden, hvoraf andet mødet som regel er et møde med en vis underholdningsværdi, hvad enten vi har vores livsledsager med, hvilket sker forholdsvis ofte, eller vi skal være os selv, det bliver aldrig kedeligt.

Det, må vi sige, gør de ordinære møder heller ikke, man glæder sig faktisk hver gang til at være sammen med vennerne, til fornuftige drøftelser af seriøse emner, hvor bølgerne af og til kan gå højt, men når mødet er slut, er alt det glemt, og snakken fortsætter hyggeligt en lille tid, så skal der ryddes op og stilles borde på plads, hvor alle tilbageværende hjælper til.

Man kan godt forestille sig, at der bliver lidt mere fut i de sociale aktiviteter, nu da vi er ved at indlemme det smukke køn i vores klub, det bliver spændende, det er jo en ændring fra, at vi hidtil har været en inkarneret mandeklub, men det bliver garanteret en fordel. Og det kan vi allerede begynde at mærke, idet i her i februar har optaget ikke mindre end tre piger (kvinder) i klubben, plus en enkelt herre. Det må jo siges at være en pæn forøgelse på én gang.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark