Lions Tune

VelkommenHvem er viNæste store aktivitetInternational RelationsYouth ExchangeLokal Støttehvad støtter vi ellersIndkomst AktiviteterSociale Aktiviteter

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Nye medlemmer
Vi har haft den glæde at der er 4 nye emner der har meldt deres interesse for at blive medlem i Lions Tune det er tre damer og en herre. de er: Lise Persson, Ruth Hess Jensen, Karin Kynde og Mogens Therkelsen

Klik her for besøge Nextwave

VELKOMMEN TIL LIONS CLUB TUNE

herredssegl

lionslogo

Stiftet 14. februar 1973
Chartret 16. juni 1973
Moderklub LC Greve
Datterklub LC Ramsø
  Klubben har p.t. 22 medlemmer

Venskabsklub LC Perstorp, Sverige

e-mail. tune@lions.dk

Lidt om Tune.

Tune ligger på grænsen mellem Greve, Roskilde og Høje Tåstrup kommuner, under Greve kommune men Roskilde Postdistrikt dog med eget postnummer alt sammen under Region Sjælland
Tune har eksisteret langt tilbage i historien, så langt som til Harald Blåtand, og før den tid har der været bopladser tilbage til stenalderen. Tune var et bondesamfund, og jorden heromkring var nok noget af Danmarks fedeste agerjord, men under denne jord befandt sig enorme mængder grus, som var bragt hertil under den sidste istid, dette grus blev meget eftertragtet som et særdeles stabilt underlag for de mange vejbyggerier etc., derfor blev en meget stor del af denne landbrugsjord fjernet til fordel for gruset.
Denne intense grusgravning har nu resulteret i det store rekreative område "Hedeland", der byder på både Amfiteater, skibakke m/ lift, veteranbane, go-cart bane, FDM's køretekniske anlæg, dirt-track bane, ridestier, cyklestier og pavilloner med borde og bænke, hvor man kan nyde medbragt kaffe, frokost etc. Det er et fantastisk område at bevæge sig rundt i. Hedelands areal er faktisk større end Gribskov.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark